Lavallée, Molenbeek

Dansworkshop - Atelier Quartier (by Ultima Vez)

2023-03-26 13:00
Atelier Quartier verhuist voor 1 dag naar LaVallée. Op zondag 26 maart kan je tussen 13uur en 16uur deelnemen aan een dansworkshop gecureerd door Ultima Vez met live muziek van drawing basses! De workshop is voor elke leeftijd en volledig gratis. Je moet je wel hier inschrijven.

Wat is Atelier Quartier?

Atelier Quartier is open voor een breed publiek: zowel voor dansers als voor mensen zonder dansachtergrond. Atelier Quartier, bedacht als een moment van samenkomst rond dans en beweging, is een kans om samen de tijd te nemen, samen te zoeken en te proberen in de studio’s van het Ultima Vez danshuis in de Zwarte Vijversstraat 97, Molenbeek.

Wat is Drawing Basses?

Bij Drawing Basses wordt het publiek de componist en bepaalt wat er gespeeld zal worden. Niet door een rondje verzoekjes roepen, maar door zelf de partituur aan te leveren. Kleurpotloden, stiften en papier liggen klaar, spontaniteit is het sleutelwoord. Die spontane tekeningen worden vervolgens ‘vertaald’ naar muziek. Op elk moment kan een van de muzikanten een nieuwe tekening kiezen, tonen en samen met de andere muzikanten uitvoeren.

SCHRIJF JE IN VOOR DE DANSWORKSHOP!

Socials

Organisation
De Vrienden Van Brosella vzw/Les Amis De Brosella asbl - Chrysantenstraat 28 1020 Brussel, België - BE 0430.989.113
Contact
Directeur: Bert Schreurs - +32 475 35 08 04 - bert@brosella.be | Production/Communication: Lua Huyghebaert - +32 476 85 87 02 - lua@brosella.be
Site by Ident-IT