Lavallée, Molenbeek

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • De ticketprijzen zijn altijd inclusief transactiekosten. Je ontvangt je e-ticket(s) als PDF bij je bevestigingsmail, je kan deze uitprinten en meenemen naar de voorstelling of ze tonen op je smartphone of de download met je smartphone toevoegen aan Wallet.
 • Je kan je tickets online betalen met Bancontact, MasterCard of VISA.
 • Ben je rolstoelgebruiker, slecht te been, slechtziend of slechthorend, dan geven we je graag een aangepaste plaats. Bespreek vooraf je noden met ons bureau. Uiteraard is ook je assistentiehond steeds van harte welkom
 • Koop je tickets voor onze evenementen enkel via de website van Brosella Spring Festival. Op al onze verkopen is de Wet van 30 juli 2013 uitdrukkelijk van toepassing. Wil je je tickets doorverkopen? Doe dit dan enkel via www.ticketswap.be. Via die weg kan je op een veilige manier tickets kopen en verkopen.
 • Kocht je tickets via een niet-officiëel verkoopkanaal en het gaat om een vals ticket? Dan kunnen wij je helaas niet verder helpen. Als slachtoffer kan je wel een klacht indien via het meldpunt van de FOD Economie.
 • Ben je je tickets verloren of vergeten, neem dan contact op met onze ticketbalie ter plaatse.
 • Timings zijn altijd onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen.
 • Kinderen t.e.m. 12 jaar kunnen gratis naar alle activiteiten en concerten maar moeten vergezeld zijn door een volwassene die voor hen verantwoordelijk is.
 • Brosella Spring Festival kan op geen enkel moment verantwoordelijk gehouden worden voor het doen en laten van minderjarigen in het festivalpark.
 • Betaalde tickets worden in geen enkel geval terugbetaald of teruggenomen. Ook verlies of diefstal van het festivalticket behoort tot de verantwoordelijkheid van de koper en geeft geen aanleiding tot vervanging of terugbetaling.
 • Festivaltickets mogen niet gebruikt worden voor commerciële of promotionele doeleinden zonder toelating van de organisator. Het is eveneens uitdrukkelijk verboden enige promotionele of commerciële activiteit te ontplooien op de festivalsite zonder de voorafgaande toelating van de organisator.
 • Brosella Spring Festival wendt alle redelijke middelen aan om de informatie op haar website volledig, correct en up-to-date te houden. Zij geeft echter geen enkele waarborg hieromtrent, en kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de rechtstreekse of onrechtstreekse schade die iemand zou lijden als gevolg van het bezoek aan of het gebruik van de website, behoudens door die persoon bewezen opzet of zware fout in hoofde van Brossella Festival. Brosella Spring Festival is niet aansprakelijk voor overmacht die de uitvoering van deze overeenkomst vertraagt of verhindert. Worden onder meer maar niet uitsluitend als overmacht beschouwd: staking, natuurrampen, overstroming, brand, bezetting, extreme weersomstandigheden, overheidsmaatregelen, technische defecten. Brosella Spring Festival dient niet het bewijs te leveren van de onvoorzienbare of onvermijdbare aard van dergelijke situatie van overmacht.
Organisation
De Vrienden Van Brosella vzw/Les Amis De Brosella asbl – Rue A.Lavalléestraat, 1080 Brussel/Bruxelles, België/Belgique - BE 0430.989.113
Contact
Directeur: Bert Schreurs - +32 475 35 08 04 - bert@brosella.be | Production/Communication: Lua Huyghebaert - +32 476 85 87 02 - lua@brosella.be
Snel menu
Site by Ident-IT