Lavallée, Molenbeek

GRATIS Dansworkshop: Atelier Quartier (Ultima Vez) x Drawing Basses

2024-03-09 13:00
GRATIS VOOR IEDEREEN, HIER INSCHRIJVEN

 Atelier Quartier verhuist voor 1 dag naar LaVallée. Op zaterdag 9 maart kan je om 13u en 14u30 deelnemen aan dansworkshops gecureerd door Ultima Vez met live muziek van drawing basses! De workshop is voor elke leeftijd en volledig gratis. Je moet je wel HIER inschrijven.

Atelier Quartier

Atelier Quartier is open voor een breed publiek: zowel voor dansers als voor mensen zonder dansachtergrond. Atelier Quartier, bedacht als een moment van samenkomst rond dans en beweging, is een kans om samen de tijd te nemen, samen te zoeken en te proberen.

Drawing Basses

Bij Drawing Basses wordt uitzonderlijk de danser / het publiek de componist en bepaalt wat er gespeeld zal worden. Niet door een rondje verzoekjes roepen, maar door zelf bewegingen uit te voeren, laten de muzikanten zich inspireren om te improviseren.

Line-up

Kristof Rosseeuw (contrabas)
Yannick Peeters (contrabas)
Bart Maris (trompet)

SCHRIJF JE IN VOOR DE DANSWORKSHOP!

Socials

Organisation
De Vrienden Van Brosella vzw/Les Amis De Brosella asbl – Rue A.Lavalléestraat, 1080 Brussel/Bruxelles, België/Belgique - BE 0430.989.113
Contact
Directeur: Bert Schreurs - +32 475 35 08 04 - bert@brosella.be | Production/Communication: Lua Huyghebaert - +32 476 85 87 02 - lua@brosella.be
Snel menu
Site by Ident-IT